maanantai 5. lokakuuta 2009

Paluu arkeen

Kun vihdoin ymmärtää mitä on tapahtunut, alkaakin mieleen hiipiä jo epäusko ja epäilys siitä, menikö kaikki nyt kuitenkana niin kuin piti. Pieni pelko nakutteli jo takaraivossa kun pakkis alkoi kuohua sääntötulkintavirheen vuoksi. Mielessäni lähetin jo mitalin ja pokaalin eteenpäin, mutta tää virhe ei onneksi koskenut meidän sarjaa. Tosin pisteet oli ensin julkaistu väärin joka sekin aiheutti pientä sekaannusta ja panikointia.

Vaikka tiesin etukäteen ja valmiiksi ja kisan jälkeen järjellä ja omin silmin kuvista todenneena, että lihasmassaa mulla ei ollut niin paljon kuin muilla kilpasiskoilla, eikä lauantain nesteinen kunto ja jalkojen tärinä tuonut esiin sitäkään vähää mitä oli, oli masentavaa katsottavaa nuo pisteet. Molemmilta fysiikkakierroksilta huonoimmat pisteet. Mut vapari oli kai kaikin tuomariäänin paras kaikista! Luulis et siitä vois olla ylpeä ja onnellinen, mut tyypilliseen johannamaiseen tyyliin en vaan osaa arvostaa tekemisiäni ja taas jostain tuli tunne, etten oikeasti ansaitsis kolmatta sijaani.

Mut miks en muka ansaitsis? Pelkkää fysiikkaa varten on BF, ja vaparia ja fysiikkaa varten tämä meidän sarja. Kaikki kierrokset kuitenkin arvioitin ja arvosteltiin ja yhteen lasketut pisteet määrää sijoituksen! Kai ne tuomarit tietää mitä ne tekee! Tai no.. pakkikselta voi lukea kuinka paljon ne tietää mitä ne tekee ;)

Nyt yritän saada pois mielestä tuon typerän alemmuuden tunteen, ja nauttia työni hedelmästä. Mulla on vuosi aikaa kasvattaa lihasta kun vihdoin oon ymmärtänyt miten se tehdään. Uusia temppuja ja uutta "energiaa Vantaalta" on odotettavissa tulevaisuudessakin. Oli se kisaaminen sen verran mukavaa :D

Tänään oon ollut tosi väsynyt ja lähes koomassa. Nukuin valtavan sokeritankkauksen jäljiltä todella huonosti, ja tänään oli taas se hiilarikrapula josta aiemmin jo mainitsin. Huomisesta lähtee taas normi arki, vaikka annankin lihaksiston vähän lepäillä ja keskityn muihin juttuihin.

Tajusin eilen illalla, että nuo tämän vuoden tavoitteet onkin nyt jo pulkassa. Täytyy varmaan asettaa uudet tavoiteet ja lähtee niitä työstämään, kun näyttää toimivan tämä puolijulkinen tahkoaminen ;)

Kiitos kaikille mielenkiinnosta tähän asti, ja toivottavasti homma jatkuu yhtä mielenkiintoisena tästä eteenpäinkin!

Onneks on ihmisiä joilla on videokamera, ja jotka osaavat käyttää sitä ja ladata videoita vielä muidenkin nähtäväksi..

Johannan vapari

---

Ei kommentteja: