sunnuntai 20. syyskuuta 2009

10 tikkua laudalla

Eilinen "ketjupäivä" oli kyllä mun osalta ihan turha, ja se harmitti aika paljon et menin sinne.
Iltasella kävin kuitenkin salilla tekemäs etureiskatreenin, vaik energiat oli ihan nollassa ja jalat paino tonnin.

Crossari 15min.
2 x askelkyykky takajalka penkillä
2 x yhdelle jalalle nousu Smithissä
4 x prässi yhdellä jalalla
4 x polven ojennus
4 x pohkeet istuen + vatsat laitteessa (superina)
fillarointia 20 min.

Se oli viikon 10. treeni ja sen kyllä tunsi kropassa! Haaveilin vaan siitä et pääsen kotiin syömään ja löhöömään. Ilta menikin mukavasti kun katoin 3 jaksoo Bonesia digiboxilta.

Aamulla toi koira kävi kyllä tosi paljon hermoille taas. Nyt ois uni maistunu, mut Tiko inisi ja raapi oven takana kuudelta! Kävin sitä komentamassa ja menin takas peiton alle, mut seiskalta heräsin siihen uudestaan. Ei siinä sit autanu ku nousta, vaik tuntu et jalat ois halunnu jäädä vaakatasoon eikä kädetkään ihan hereillä vielä ollu. Ärsyttävää kun päivä alkaa näin niin sit on tosi kiree ja kiukkunen olo koko päivän :(

Tänään ois vielä vapariteeni joka pitäis kuvata. Valmentaja on tulossa katsoo kuntoa, joka tänään tuntuu tosi nesteiseltä ja "ilmavalta" ;) Olo tuntuu michelinukkomaiselta, väsyneeltä eikä yhtään fitnessmäiseltä! Kämppäki on ku räjähdyksen jäljiltä, mut mä en jaksa tehdä sille mitään. Kisameikin sentään sain illalla onnistumaan ihan ok, joten siinä on yks stressi vähemmän, mut tähän tukkaan menee hermot. En tiä mitä tekis.. Any ideas?

---

Ei kommentteja: