tiistai 1. syyskuuta 2009

Eka koulupäivä takana..

..ja ihan loistava fiilis! :D

Hyvän oloinen porukka -vaikkakin tosi nuorta sakkia, rennon oloinen ilmapiiri ja hyvät lounaat ;) Lounaspöydästä löytyy erilaisia salaatteja, pastaa/riisiä ja perunaa, ja kaks pääruokavaihtoehtoa + kasvisvaihtoehto. Luulis että niistä löytyy mullekin sopivaa safkaa, ja kaiken varalta kuskaan sen tonnikalapurkin mukana niin saan varmasti ruokaa. Kahvi ei valitettavasti kuulu hintaan, mutta eipä sitä kaffia paljon ehdi juodakaan kun päivät on niin lyhyitä että ehtii vielä kotiin päiväkahville! JEE JEE JEE :D

Päivät alkaa vasta 9.30 eli saa nukkua aamulla kauemmin, vaikka matka onkin pidempi kuin töihin. Jospa nyt vihdoin saisin tarpeeksi unta! ja mikä parasta, päivät myös loppuu pääsääntöisesti viimeistään klo 15, yleensä aiemmin, eli oon kotona jo aiemmin kuin olisin töistä tullessa! Tarkoittaa siis sitä että pääsen treenaamaankin ajoissa, ja pääsen kotiin ajoissa, ja pääsen nukkumaan ajoissa PLUS siis että saa nukkua pidempään!! Kasvakaa lihakset kasvakaa, nyt kun saattee tarpeeksi lepoa -paitsi tänään.. Lähdin koulusta ja kävelin sen kilsan bussipysäkkiä kohti jutellen samalla niin innokkaasti puhelimessa, että kävelin sen tien ohi, josta bussiin piti hypätä. Siellä sitte tein vähän ylimääräistä aerobista pitkin Helsingin katuja kun koitin hahmottaa mihin hukkaan olin itseni päästänyt. Onneks työkaveri (tai sis ENTINEN työkaveri) soitti ja nakutteli www.eniro.fi:stä mut taas kartalle :) Luojalle kiitos ystävistä ja enirosta!

Puolisen tuntia tuhraantui siinä ylimääräisessä lenkissä, mutta olin silti kotona jo neljältä. Tiksun kanssa nopsa lenkki ja tukka putkella salille pumppaamaan rintaa ja olkapäitä. Onneks treeni oli suht nopee:

vipunostot vinopenkillä 4x17
pystysoutu tangolla (20kg) 3xMax
pec deck 4x20
vipunostot taljassa 4xMax
Vatsoille istumaannousu + kp punnerrus
kierrot painon kanssa, ja muutama rutistus päälle

Kaupan kautta kotiin syömään, suihkuun ja sit taas mennään! Lähdetään tytsyjen kanssa katsastaa Far'n beyond Tavastialle. Ei jaksais millään, mut pakko kun se rumpali on mun kaeri ja sille on tärkeetä että meen. Olis niin ihanaa pistää yökkärit päälle, syödä iltapala ja kattoo vaiks vähän Frendejä, mut ei.. puuh!

---

Ei kommentteja: