tiistai 22. syyskuuta 2009

Känkkäränkkä

Vaparitreeni meni ihan ok, vaikka kroppa alkaa olla tosi väsynyt. Kuntokin on väsynyt ja löysä, ja se vähän pelottaa kun kisat lähenee uhkaavasti. Kuvattiin onneks vapari, ja videolta se ei näyttäny ollenkaan niin pahalta ku tuntu. Tuntu ettei jalat nouse eikä kädet toimi, hymykään ei irronnu kunnolla, mut sitä ei onneks videolta näkyny. Luotan siihen että vaikka olis väsyny, kisapaikalla on se fiilis niin korkeella, ja yleisö VARMASTI kannustaa niin et jaksaa koko 1,5min hyvällä fiiliksellä. Ja kyllähän tää viikko on jo helpompi ku viime viikko, ja ens viikolla kevennellään ja keräillään sitä fiilistä :) Kun ton koiran vaan sais hukattua johonkin..

Eilen kävin ostamas meikkejä kisaa varten, ja tonnikalaa kouluruokailuja varten. Harmi ettei voi hyödyntää sitä ilmaista lounasta vielä, paitsi salaatin osalta. Salilla pumppailin rintaa ja olkapäitä:

Vipunosto vinopenkillä 4 x 20
Pystypunnerrus tangolla 3 x 10
Pystysoutu tangolla 3 x 10
Peck deck 4 x 15-20
Vipunostot sivulle taljassa 4 x 10-15
Kylkitaivutukset, hoover 1min, vatsakierrot x 3

Se, et energiat on vähissä, on jo yks syy känkkäränkkäilyyn, mut kun ei saa nukkuakaan kunnolla, se pistää harmittamaan. En tiedä mitä pitäis tehdä tolle tollolle joka raapii ovea ja vinkuu joka aamu ennen kellonsoittoa.

Aamulenkit on sujunu ihan hyvin tälläkin viikolla, ja paino lähti taas laskuun ja nesteitä poistui sen vaparitreenin jälkeen saunassa ja yöllä hikoillessa. Silti tuntuu siltä että aika loppuu kesken. Tai oikeestaan sitä aikaa oli liikaa. Kävi vähän niinku silloin jos herään liian aikaisin, kuvittelen että aikaa on enemmän ku oikeesti on, ja myöhästyn.

Tänään olis parturi -tai kampaaja, niinku mun koulukaveri heti korjas ku kerroin. Miks miehet käy parturissa ja naiset kampaajalla, vaikka naiseltakin vaan leikattais eikä tehtäis sen enempää kampausta ku miehellekään?

Toivottavasti se KAMPAAJA leikkaa paremmin ku kaks edellistä, eikä ainakaan hauku mun hiuksia ja kulmakarvoja kuten se eka, tai kieltäydy kerrostamassa ettei tuu liikaa kontrastia pituuksiin kuten se toka. Uudesta tukkamallista tulee, tai ainakin pitäis tulla, hyvä fiilis :)

---

Ei kommentteja: