maanantai 28. syyskuuta 2009

Voi jeena mikä väsy!

Aamukävely + venyttely teki ihan hyvää eilisen totaalilevon jälkeen. Toki se lepokin teki hyvää! Nukuin aika tarkkaa 8h ja aamulla olooli ihan pirteä, mut kroppa ei vaan toimi. Kouluun mennessä alkoi sit jo väsyttää, ja koululle päästyä olis voinu vaiks nukkua jo päikkärit.

Kaverit naureskelee jo mun tonnikaloja kun ote vetävät niitä koulun ilmaisia herkkuja, ja mulla omat eväät.. tuntemattomat pitää mua varmaan ihan friikkinä, ja taitaa itseasias tututkin pitää ;)

Mäkelänkatua kävellessä näin bussin menevän ohi, ja olisin ehtinyt siihen jos olisin juossut n.20m (siis vaan 20 metriä!) mut en jaksanu! Jalat ei vaan toiminu ja päätin mielummin odottaa puol tuntia seuraavaa bussia ku juosta ne muutamat askeleet. Huolestuttavaa.

Kotona pari kuppia kahvia, raejuustoo ja pari siivua kalkkunaleikettä, ja niillä eväillä salille vaparia hiomaan. Olo oli kaikkee muuta ku energinen, ja koko lämmittelyn ajan (45min) toivoin et lihaksisto heräis ja alkais toimia, mut ei. Ihan kauhulla ajattelin sitä 1,5min joka pitäis vetää täysillä näillä neljällä spagetilla jotka torsosta roikkui.

Salin ulkopuolella käytävässä pari naista odotteli seuraavaa jumppaa alkavaksi, ja pyysin että he tulisivat mun yleisöksi, jotta olis korkeempi kynnys lopettaa kesken ja sais vähän esiintymisfiilistä siihen rykäisyyn. Ja saihan sitä. Ihan eri fiilis on tehdä kun joku katsoo, ja varsinkin jos se joku on täysin tuntematon ihminen. Ja ne naiset tuntui olevan ihan mielissään kun pääsivät yleisöksi, eikä niiden kehutkaan huonolta tuntuneet :)

Koksun jälkeen tein vielä kisapuvussa puolikkaat, enkä vieläkään kompuroinu tai sotkeentunu siihen pukuun, mikä on tosi positiivista! Sit fillaroin reilu 10min. venyttelin ja raahauduin saunaan. Olis hienoo jos ois oma sauna.. Jotkut sanoo ettei se sit niin hienoo oo kun se on, mut meillähän oli vanhssa kämpässä, ja kyllä siellä pari kertaa viikossa tuli käytyä. Mikä sen hienompaa ku laittaa ajastus niin et lämmin sauna odottaa treenin jälkeen kotona. Hmm.. ehkä vielä joskus meillä on varaa ostaa sellanen kämppä täältä, tai ehkä vielä joskus palatan satakuntaan jossa ei tarvita ihan niin paljon varaa ;)

Oon pari päivää miettiny mennäkö hotelliin heti pe vai tullako kotiin kilpailijakokouksen jälkeen ja nukkua omassa sängyssä ja juoda omaa kahvia aamulla, mut tänään tulin siihen tulokseen, et kotona on niin monia ärsykkeitä jotka haittaa rentoutumista ja keskittymistä, et on varmasti parempi mennä sinne hotelliin kaikkine kamoineen, ja nauttia sit vaan olostaan ja ladata sitä kisafiilistä. Toki kamaa joutuu ottamaan enemmän mukaan, mut sitä varten meillä on auto. Ja toki se tulee vähän kalliimmaksi ku kotona yöpyminen, mut on siinä sit edes vähän luksusta ja saan tuon miehenki keskittymään johonki muuhun ku tietokoneeseen -ehkä! ;)

Tänään sain matkalaukun ja huomenna alkaa pakkaus. Vielä joitain juttuja täytyy käydä ostamassa, ja kisameikkejä ja tukkajuttuja kokeilla vielä huomenna ennen ku pakkaa kamat kassiin.. Onhan tätä tässä vielä, suunnittelua.

Ihanaa et kisapaikalle tulee paljon tuttuja ja kavereita, sellasiaki jotka ei muuten välittäisi koko alasta, mut tulevat kannustamaan mua. Siitä saa hurjasti lisää voimia :D

---

1 kommentti:

Metallisydän kirjoitti...

Vai naureskellaan sitä muillekkin eväistä :) Muakin pitää välillä työkaverit ihan sekona kun kannan töihin omat eväät vaikka töissä olisi ilmaset ruuat tarjolla.

Tsemppiä loppurutistukseen!