perjantai 11. syyskuuta 2009

syksy

Aamun pikapäivitys taas tässä lähtöä odotellessa. Oon aika tyytyväinen näihin aamuihin kun ei tarvi herätä ihan kukon laulun aikaan, ja silti ehdin käydä aamulenkillä ja syödä ihan rauhassa, ja ennen kaikkea, ehdin istahtaa koneelle kaffikupposen kanssa eikä silti tule kiire :) tai välillä tulee vähän kire, mut se on ihan itsestä kiinni miten muistaa katsella kelloa.

Eilen uskaltauduin jo aamulenkille, ja 20minsaa käveltiin Tiksun kanssa jo melko viileessä kelissä. Surukseni huomasin että koivun lehden alkaa kellertää jo ihan huomattavasti, eli se syksy vaan painaa väkisin päälle vaikka mitä tekis :/

Koulun jälkeen kipaisin postista hakemassa uuden takin, ja se oli ihan just hyvä :D Tää oli ihan sallittu poikkeus tähän "vuoteen en osta vaatteita" -lupaukseen, koska tää oli tarkkaan harkittu teko, tuli tarpeeseen, ja tein vielä hyvät kaupat kun ostin huuto.netistä! Seli seli...

Kokeilin myös vähän jumppakumppareita joita kaapista löytyy, tarkoituksena selvittää saako niillä kunnon pumpin päälle vai täytyykö keksiä vielä jotain muuta. Sai nillä. En uskaltanut kauaa pumppailla kun vielä on niin räkäinen olo, mut joku päivä koitan ihan tosissani uudestaan.

Tänään oltiin aamulenkillä taas, ja onneks katoin - tavoistani poiketen - lämpömittaria ensin! Vaan kjotain 5 astetta!! Nyt se syksy siis on virallisesti tullut myös etelään! Lippis täytyy vaihtaa pipoon seuraavalle lenkille koska korvat meinas palella. Hanskat ymmärsin laittaa ja verkkatakin softshellin alle, eli muuten olin ihan hyvin fyllätty. Ilma oli kyllä muuten hieno ja varmaan vielä päivällä on lämmintä ku aurinko paistelee.

Tää lähtee nyt kouluu.. Nyt alkais appron opiskelu!

---

Ei kommentteja: