sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Ei huvittais :(

Tekis mieli jäädä kotiin makoilee, laittaa hyvä leffa pyörimään ja natustaa vähä poppareita, ehkä jopa suklaata. Viikon ainoo vapaapäivä, ja pitkästä aikaa pitäis mennä tekee vaparia.. En tiedä onks se sitä, että on jotenki kovat paineet mennä tekemään kun en oo pariin viikkoon ollu, vai onks pää vaan niin väsyksissä tästä viikosta, vai johtuuko katkeilleista yöunista, painajaisista vai mistä, koska "normaalisti" vaparitreeni on mun lemppari. On hienoo mennä lämmittelee, ja tehdä ihan syke katossa kivoja pätkiä, verkkailla, tehä lihastreeniä ja venytellä kunnolla. Silloin aina tietää treenanneensa!

Näin unta että näytin valmentajalle vapariasua, ja se sanoi ettei sellasella voi mennä kisaamaan. Sit mun ex-joukkuekaveri tuli ja nauroi mulle tosi häijysti, ja haukkui sen asun, ja sanoi että se kuvastaa just hyvin mun surkeeta vaatemakua muutenkin, ettei kukaan nykyaikainen ihminen kulje enää tollasissa vaatteissa. Kisat oli mukamas ihan just alkamassa eikä mulla siis ollut kunnollista vapariasua. Itkin sitä ihan hillittömästi ja heräsin pään jomotukseen. Nenä oli tukossa ja silmät kipeet. Ei kauheen hyvä fiilis herätessä!

Kaveripariskunta oli meillä yötä, ja heitettiin ne lounaan jälkeen lentokentälle. Ne on 3,5 vkoa filippiineillä, ja tulevat kurjat siis heti mun kisojen jälkeen takas Suomeen. Ei vissiin kiinnostanu tulla kattoo kisoja ni päättivät varmistaa etten pakota ;)

Etten vaan ois tulossa uudelleen kipeeks? Lihassärkyä ja voimattomuutta on, kurkkua vähä kutittelee, ja tää yleinen kiinnostumattomuus nyt eniten huolestuttaa. Motivaation herätykseksi kokeilin äsken sitä vapariasua, ja mies ainakin tykkäs, eikä se omasta mielestäkään pahalta näyttäny. Kokeilin myös biksuja, ja niitä housuja täytynee vähän pienentää, ja nirunaruja lyhentää. Muuten paketti alkaa näyttää ihan kivalta. Edelleen on kyllä vähän epäuskoinen olo.

Nyt tämä jäljellä oleva kolme viikkoa täytyis kyllä pystyy vetää ihan täysillä, jotta lavalle voi kävellä tyytyväisenä ja ylpeänä, kun on todella yrittänyt kaikkensa. Nyt ei vaan huvittais :(

---

Ei kommentteja: