tiistai 15. syyskuuta 2009

Huoltoa

Selkä Centerin Anja rusautti tänään rangan suoraksi (taas) ja hieroi pinteeseen jäänyttä hermoa takareidestä, ja siinä touhussa tuli hiki hierojalle ja tuskanhiki hierottavalle! Sain pari vinkkiä jolla se takareisi pitäis aueta, mutta onneks viime yönä keksin myös korvaavia liikkeitä vapariin, jos vaikka se reisi vihoittelee vielä parin viikon päästä. So no worries!

Eilen kikkailin valmentajan ohjeiden mukaan suolalla ja nesteillä, ja aamulla peilissä näkyi nesteetön misu, jolla lihakset piirtyi vatsasta ja reisistä mukavasti :) Oli hyvä fiilis aamulenkille lähtiessä, ja askel tuntui kevyeltä, jopa ne juoksuaskeleet! Tiko tempoili taas tapansa mukaan niin että lähti se ilo siitä lenkistä :/

Koululla ehdin olla pari tuntia ennen ku piti lähteä keskustaan, ja musta on ihanaa kun harmittaa se, että joutuu lähtemään kesken päivän. Oli ihana sanoa Anjallekin että löydän pieniä onnenhetkiä lähes päivittäin. Ihastelen auringonpaistetta, fiilistelen sadetta, haistelen viileää tuulta ja oon onnellinen siitä, että saan nukkua tarpeeksi, ja aikaa jää silti koulun lisäksi kaikkeen mukavaan. Treenistäkään ei tarvi ottaa niin kauheeta stressiä, kun tietää että on aikaa! Tai tässä se aika on kyllä suhteellinen käsite. Tuntuu että aika loppuu kesken, kun kisaan ei ole enää kuin reilu kaks viikkoa. Huom! nyt pyöristelen aikaa jo siihen suuntaan, että viimeiset päivät vikalta viikolta ennen kisaa, on ihan vaan chillailua ja fiilistelyä.

Tuntuu ihan kivalta sekin, että vapari sujui sunnuntaina hyvin, kunto kiristyy, mieli on avoin ja olosuhteisiin nähden pirteä. Oon varma että parin viikon päästä oon valmis!

Sit saan syödä niitä Domino-keksejä, ja jätskiä....ja pitsaa.. Oon melko varma että mennään heti kisaviikonlopun jälkeen maanantaina syömään Classic Pizzaan Ruccolaa tahi muuta herkkua.. ehkä salaatti & pitsa -yhdistelmä, ja jälkkäriks tietysti
..mielellään joka makua ;) *pyyhii kuolaa suupielistä*

Totuus on se, et nyt tekee tosi paljon mieli näitä kaikkia, mut sit kun niitä saa, pystyy ehkä syömään yhden suukon ja yhden jätskin ja se onkin sit siinä.

Odotan sitäkin et saan aamupuuroa niin paljon ettei jää nälkä. Ja sitä, et saan koulun herkkuruokia, muutakin kun salaattia ja valikoituja sattumia.

Mut nyt ruuat pois mielestä!!! Pitäis tehdä HOPS loppuun, ettei se jää vaivaamaan mieltä. ja kirjastosta pitäis varailla niitä appron kirjoja..

Tänään maksoin osallistumismaksun Fitness Expoon 50,- ja SC veloitti 50,- Apteekkiin meni 33,- ja eilen Tikon ruokaan 63,-. Aika paljon rahaa meni opiskelijabudjetista :/ Hotelli on varattu kisaviikonlopuksi, mutta sekin pitää vielä maksaa. Onneks värit ja puvut on hoidossa. Lohduttaudun sillä, että ens kuussa pystyn jo ohjailemaan jumppia ja saan palkkaa. Ja ehdin panostaa myös tuon oman yrityksen mainontaan ja markkinointiin. Kyl tää tästä :D

---

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voitko kertoa tarkemmin kuinka kikkalit nesteillä ja suolalla? :)

Johanna kirjoitti...

Ensin join ihan tosi paljon päivän aikana, enkä lisännyt suolaa mihinkään ruokiin. Illalla vähensin vettä ja lisäsin suolaa. Siinäpä se, kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Ookoo! Osaatko sanoa miten se eroaa, ettei lisää illallakaan suolaa ja juo vähän koko päivän ajan...?

Johanna kirjoitti...

Kai siinä on sama idea kun kalorivaihteluissakin. Kroppa tottuu tasaiseen enrgiansaantiin ja aineenvaihdunta pysyy tehokkaana kun sitä herätellään välillä.