lauantai 5. syyskuuta 2009

Tänään se sitte iski!

Kurkkukipu! Illalla jo vähän kurkkua kutitteli, ja yöllä heräsin siihen kauheeseen kipuun + siihen että Sakke asetteli tyynynsä mun naamalle. Liekö kyllästynyt muhun niin että unissaan jo koitti päästä eroon.. Aamulla ei ollut yhtään parempi olo, vaan kurkku edelleen kipeä ja aivastutti ja olo on kuumeinen, vaikka lämpöä ei olekaan.

Olin odottanu tämän päivän vapariteeniä koko viikon, ja valmistautunut henkisesti tekemään "kisasuorituksen" videolle, mutta nyt on parempi jättää treenaamiset kokonaan väliin ja huilia, ja toivoa että tää kipuilu menee tosi nopeesti ohi!

Huomenna on Les Millsin jatkokoulutus ja taidan sielläkin vaan katsoa sivusta etten riskeeraa mitään.

Hitsi vieköön kun piti eilen leikkiä sissiä ja mennä sateessa aamulenkille! Koulumatkallakin vielä kastuin vaikka olikin asianmukaiset varusteet (ainakin melkein asianmukaiset. Olis pitänyt siis olla asianmukaisemmat!) ja menin bussilla (jopa sen pienen pätkän, joka pitää mennä toisella bussilla), mutta kostea ilma ja kosteat vaatteet, uus ympäristö ja uudet ihmiset, luo pöpöille alttiin ympäristön ja tässä sitä nyt sit ollaan :/ Mitä tästä opin? Joskus olis parempi olla vähemmän tehokas ja enemmän mukavuudenhaluinen ja kuunnella itseään ja omaa kroppaa.

Nyt täytyy ottaa tästä lepopäivästä kaikki irti ja OIKEESTI LEVÄTÄ!!

---

Ei kommentteja: