torstai 3. syyskuuta 2009

Tänään oli jo vähän rennompi koulupäivä ja tuli juteltua enemmän ihmisten kanssa. Meillä oli ATK-päivä ja opeteltiin käyttämään tietokonetta ja tekstinkäsittelyä. Ei voi sanoa että olis kovin mielenkiintoista ollut, mutta tuli sieltä muutama näppärä vinkki joita en ollu Wordista tienny :) Päästiin kotiin kuitenki jo heti yhden jälkeen, ja tänään osasin tulla heti kerralla oikeella bussilla kotiin. Jee!

Kävin lataamassa matkakortille aikaa (nyt ei enää tarvi painella nappuloita ku riittää että sitä korttia näyttää lukulaitteelle, mikä on hyvä, koska niillä näppäimillä on jotain mua vastaan yleensä) ja kävin viemässä (sullomassa) postilaatikkoon sen erheessä mulle tuleen hameen ja lenkitin Tikon ja söin, ja sit ehdin vielä lepäillä ennen salille menoa. LUXUSTA!!

tai siis salillehan mun ei pitäny mennä, kun aamulenkin piti olla päivän ainoo treeni, ja illan lepoa, mutta kun sitä aikaa oli niin paljon että aattelin mennä lämmittelee vaparilla ja venymään kunnolla ja saunaan sit vielä rentoutumaan. Teki kyllä hyvää :)


Saunassa mietein että vähiin käy tämä aika ennen kisaa. Pian pitäis olla kuosissa ja ylpeänä esitellä lihojaan lavalla, mutta ei tunnu yhtään siltä että olis sellaisessa kunnossa kun kuvittelis. Tosin tässä on vielä muutama viikko aikaa. Dieettiäkin on aika pitkään jo takana, ja loppua kohti on tullut vaikeemmaksi pysyä suunnitelmassa, kun tekis mieli napostella jotain koko ajan. Ja päälimmäisenä tästä dieetistä varmasti jää mieleen kaksi V:tä, joista kumpikaan ei ole "vitutus", vaan VÄSY ja VILU.

Oon koko kesän palellu ja ollu väsynyt. Ei niinkään voimaton olo ole ollut ku ihan puhtaasti väsynyt, siis ihan kuitti ja uninen. Sit kun vaan saa silmät pidettyä auki, pystyy tekemään vaikka mitä. Vilu on ollu lämpöä rakastavalle kesäihmiselle inhottavaa. Tuntuu ettei kunnon kesää ollut kun ei ollut helteitäkään. Vaikka kuulin kyllä muita ihmisiltä että heidän kesässään oli myös helleaaltoja ja hikeä, mutta mulla on se sisäinen vilu ollut jopa saunassa. Iho palaa mutta luut on kylmät! Muuten olo on dieetillä ollut oikeen hyvä. Nyt kroppa tuntuu taas omalta!

Onneks huomenna saa mennä vielä vähän myöhemmin kouluun ;)

---

Ei kommentteja: