sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Voi räkä!

Tänään oli se Body Pump jatkokoulutus, johon raahauduin silmät ristissä ja pää tyhjänä. Kurkku ei ollu niin kipeä ku eilen, mutta en edes tajunnu kuinka kipee olo oli, ennen kuin salille vihdoin löydettyäni aloin laittaa jumppakamoja päälle ja ymmärsin ettei taju pysy päässä jos koitan ees kevyesti tehdä jotain.. Niinpä tyydyin sitten seurailemaan sivusta kun kouluttaja - aina yhtä upea Tiina Vainio veti ah niin ihanan pumppitunnin. Tuntui kuin olis tavannu vanhan tutun taas pitkästä aikaa kun ohjelma alkoi ja eteni se tutun ja varman kaavan mukaan. Odotan kyllä tosi paljon että pääsen taas ohjaamaan!! ..harmitti etten voinu osallistua tohon tuntiin :(


Se on kumma juttu miten Tiinan koulutuksissa on aina se oma tunnelma ja tsemppi. Ihan ku Tiina olis se ainoa oikea ohjaaja, ja muiden kouluttajien tunnit ois aina jotenki "vääriä". Tiinalla on oma hyvä tyyli ohjata, ja sitä on niin mukava katsella! Se on omalla paikallaan siellä edessä, niin itsevarma, upea tekniikka, ja kropaltaan sellainen jota jokainen tunnilla käyvä mamma ihailee. Ite ainakin saan ihan eri tsempin treeniin hyväkuntoiselta ohjaajalta kuin jos edessä olis pyöree tai voimaton ohjaaja. Kyllä ohjaajan täytyy pystyä punnertamaan ja tekemään ne viimeisetkin vatsarutistukset puhtaasti, muuten se puheilta putoaa pohja. Kokemusta on myös tälläsistä tunneista!

Nyt oon katsonu jo jakson C.S.I:tä, ja yhden Harry Potter -leffan, ja taidan alottaa samanlaisen setin vielä. Tulee ainakin huilittua.

Pitäisköhän huomenna jättää koulukin väliin?! Se olis ehkä viisasta, ettei tartuttaisi muita, eikä ite höntyilisi liian aikaisin ja pitkittäis sillä tavalla tätä räkistä. Huomenna alotettais hommat ekan viikon orientoitumisen jälkeen ja olisin niiiiiin mielelläni mukana. Tosi kurjaa olla heti alussa pois ja pudota kärryiltä :(

Eilen oli BF ja CBB -karsinnat Oulussa. Onneks meidän sarjan ei tarvi karsia, kun tää viikonloppu olis ollu mun kisakaudelle tosi tuhoisa ;) Nyt ois kiva jos joku laittais johonkin jotain kuvia näistä karsinnoista niin pääsis tsekkailee missä kunnossa mimmit on, ja vois vähän virittäytyä kisafiilikseen itsekin.

---

Ei kommentteja: