perjantai 18. syyskuuta 2009

Kiire kiire kiire

Ei tunnu yhtään perjantailta kun koko ajan on kiire ja paine.

Heräsin 6.00 ja lenkkikuteet päällä ovesta ulona 6.10
Tällä kertaa ehdin bussiin ja käppäilin koululle kaikessa rauhassa. Tänään alkoi "perjantaiopinnot" eli oman aineen ohi toisten linjojen juttuja tai lyhytkursseja voi opiskella perjantaisin, paitsi että meidän linjalle oli sovittu eilisen harjoitustyön purku ja palaute tälle päivälle, ja se oli kuulemma sovittu kaikkien muiden maikkojen kanssa.

Päätin kuitenkin osallistua sen 1,5h aamulla jonka ehdin ennen sitä meidän linjan aloitusta, koska Tiedottajan ABC -kurssi vaikuttaa niin mielenkiintoiselta ja hyödylliseltä et hamittaa olla sieltä yhtään pois. Noh, onneks menin, koska se maikka ei ollut lainkaan tietoinen tästä meidän lnjan poikkeusaikataulusta. Onneks me opiskellaan just sitä tiedottamista joka tässä taas toimi ihan pirun hyvin -not!

Sit oli se purku ja palaute, jossa kuvajournalistit lähinnä jyräs ja tyrmäs meidän tekstit kuviin sopimattomina, vaikka -hei haloo!- kuvan pitäis kertoa siitä uutisesta! Ei kai sanomalehteenkään tehdä sen mukaan juttuja, millaisen kuvan kuvaaja on onnistunut saamaan?!

Meidän piti päästä VIIMEISTÄÄN 14.30, mut päästiinkin vasta 14.50, enkä tietenkään muistanut että mun piti olla Tikkurilan poliisilaitoksella 16.00, ennen kuin olin jo kävellyt bussipysäkille. Olis ollut fiksumpaa mennä suoraan keskustaan ja sieltä junalla Tiksiin, mut ei, kun Johanna päätti tehdä taas vaikeemman kautta ja mennä bussilla toiselle pysäkille, josta pääsi lentokentälle, josta pääsi bussilla kotiin, josta (juoksi hakemaan auton avaimet, juoksi autolle ja) ajoi Tikkurilaan. Soitin matkalta poliisitädille että myöhästyn muutaman minuutin..

Laitoksella sitten ihmeteltiin poliisityttösen kanssa kun se antoi mulle saman sakkolapun jonka jo kertaalleen maksoin, et mikä juttu tää nyt on ja miks mun piti se lasku mennä sieltä noutamaan jos se on jo hoidettu. Herää vaan epäilys, että koska valitin siitä sakosta, ne perii sen kostoksi kaksi kertaa! ;) Mitä tästä opin? Ei se tiedottaminen ihan täysin suju niilläkään.

No mutta, siihen meni siis 1,5h mun kallisarvoista aikaani, tuli ylimääräistä stessiä ja soiteltavaa ja selvitettävää, välipala jäi syömättä joka kostautui ihan kauheenä hirmunälkänä ja ruokailun jälkeisenä väsymyksenä, ja nyt en millään jaksaisi lähtee salille. Syytän valtiota jos kisat menee penkin alle!

Olis ihana nyt heittää viikonloppuvaihteelle, mut huomenna on työpaikan "ketjupäivä" johon oon lupautunut menemään. Ihan kiva nähdä tyyppejä taas, eikä kyse oo kuitenkaan työn tekemisestä vaan ihan rennosta olemisesta, mut silti.. aamulla herätys ja meikkaus ja skarppaus -nyt ei kiinnostais! Onneks oon vapaa lähtemään sieltä milloin vaan, mut harmittaa etten voi osallistua ruokailuun ja illanviettoon. Meitsin täytyy vetää dieettisafkaa ja treenata!! ...oikeesti teen sen kyllä ihan mielelläni...

---

Ei kommentteja: