keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Nyt on treenattu ja syöty ja koira ulkoilutettu ja HOPS kyhätty ja pyykkiä pesty ja nyt ois ihanasti aikaa ihan vaan olla. Olis vielä pari juttua mitä "pitäis tehdä", mut taidan jättää edes miettimättä niitä, köllähtää tohon telkkarin eteen ja töllötellä töllötintä :)

Sakke on fuksiaisissa, joten ollaan Tiksun kanssa ihan kaksin kotona.. ihanan hiljaista ;)


Lämppäriks tein vaparia reilun puoli tuntia. ( Ai vitsi, telkkarissa hammaslääkäri poraa jonnkun elukan hampaita ja se poran ääni saa kylmät väreet aikaiseksi!!) Tein osia rauhallisesti ja tarkasti läpi, mietin uusiks käsiä ja tein muita pikku fiilauksia. Tein tempoon lyhyitä osia, ja vähä vaikeusosia. Sillai hyvällä fiiliksellä :) Muistin jopa tehdä ne venytykset jotka ihmenainen Anja neuvoi eilen.

Salin puolella selkätreeni alkoi leuanvedoilla, joita en oo tehnyt pitkään aikaan. Hyvältä tuntui. Tein 20kg:n avustuksella, eli töitä täytyi itsekin tehdä, mut avusta oli se hyöty et sain tuntuman hyvin latseihin ja lapoihin.

Seuraavaks oli vuorossa mave sj (maastaveto suorin jaloin), johon sain lisätä painoja! Pari sarjaa tein "vanhoilla painoilla" ja sit laitoin 20kg per pääty, eli kokonaispaino jota nostelin oli 60kg!! :D Aika hyvä, kun ottaa huomioon että se mun aamupaino oli alle 58kg.

Polven koukistuksen jälkeen superina takaolka taljassa ja selän ojennus selkäpenkissä. Toi selkäpenkki on ollu aina sellanen inhokkiliike, mut nyt se on alkanu sujua ihan ok. Ehkä mun maha painaa nyt sen verran vähemmän et jaksaa nostella ;) Siinä on tosi tärkeetä muistaa pitää polvet koukussa. Helposti ne löis lukkoon, mutta sit ei hamstringit taas toimi ihan optimaalisesti. Olipas "Hulkkimainen" lausahdus ;)

Lopuks tein vielä ylimääräisenä kapean ylätaljan. Siinäkin sain tuntuman tosi hyvin. Fillarointia loppuun 15min + kotimatka ja koiran kanssa höntsäilyä kymmenisen minuuttia.

Iltapalaks saa taas syödä munaleipää :) Jei! Se on kyllä aina tosi hyvää.

---

Ei kommentteja: