torstai 24. syyskuuta 2009

En luovuttanutkaan ;)

Äiti soitti eilen illalla ja KÄSKI varata ajan hiusten korjausleikkaukseen läheiseen kalliiseen salonkiin, jossa sattuu työskentelemään pikkuserkkuni. Olin ihan unohtanut että Noora on siellä, ja nyt hävettää! Oon siis käynyt kaikki muut lähitienoon karvarit ja maksanut itseni kipeeksi ja pettynyt kerta toisensa jälkeen, ja Noora on koko ajan ollut töissä tossa vieressä :/

Olin varautunu varaamaan ajan jollekin Nooran kollegalle, koska siks en aikanaan mennyt sinne, kun ajat meni johonkin kuukauden päähän. Eilen soitin ja sain tälle päivälle ajan :D Nyt on tukka kunnossa! Ens viikolla vielä värjäykseen samaan mestaan niin sit on kisatukka bueno. Kuvia en voi tästä vielä laittaa kun väri on niin vihriäinen etten halua siitä mitään todistusaineistoa jälkipolville.

Eilen ja tänään on ollu varsinainen supertreeni. Eilen meille luvattiin toimittaa sohva kolmen ja seiskan välillä, joten kun pääsin koulusta jo yhdeltä, pinkaisin suoraa bussista salille, tein selkä-takareiska -treenin 45min:ssa. Oli ihan tosi tehokas treeni ja tänään on ollu selkälihat kipeet. Tein pitkiä pumppisarjoja surpersarjoina lähes olemattomilla palautuksilla, joten syke oli korkeella koko ajan. Kotiin tullessa Itellan pojat istui jo soffan kanssa rappukäytävässä.

Tämä meille tuotiin:

Tähän se piti koota: Ja tämä siitä sitten tuli:

Vähän se on ehkä pienempi soffa kuin odotettiin, mut ihan hyvä siinä on istua :)
Jalat piti ruuvata paikalleen, eikä ollut valmiita reikiä niin ku IKEAn kalusteissa! (Hyvä Ikea!!)
Ruuvinvääntimessä ei riittänyt potku, joten väänsin ne kiinni käsipelillä. Lopputulemana on jalat kyllä paikallaan, mutta rakko keskellä kämmentä. Ja tiedoksi kaikille jotka ehkä tulevat joskus miettimään uskaltaako tuohon istua, ne jalat kiristettiin kyllä koneellisesti kunhan akku saatiin ladattua täyteen.

Tänään oli parturiaika (KAMPAAJA!) 15.45, ja koska astuin bussista kotikujalle 14.30, suhasin taas suoraan salille, tein supertehokkaan 30min. haukkari-ojentaja -treenin, taas supersarjoina ilman palautuksia.

Haukkari taljassa + ojentajapunnerrus taljassa 5 x 15-20
abcoaster -vatsat
hauiskääntö ristikkäistaljassa + ojentajapunnerrus yhdellä kädellä taljassa 5 x 15-20
kylkirutistukset 2 x 15 molemmat puolet
Vipunostot sivulle ja eteen + hauiskääntö käsipainoilla 3 x 10-15

Hyvin sain tuntuman. Juoksujalkaa parturin penkkiin (KAMPAAJAN!) ja sit aii rupatella ja vaihtaa kuulumisia muutaman vuoden ajalta. Hävettää oikeesti et melkein kolme vuotta oon asunut tällä enkä oo nähnyt Nooraa kertaakaan. Nyt kuitenkin oli ihan kiva nähdä, ja työn jäljestä voin jo sanoo että tuun varmasti näkemään Nooraa jatkossa enemmän ku tähän asti ;)

Äiti tuli tuomaan kisa-asua huollosta, katsomaan sponsoroimaansa tukkaa (verkkatakkiin lupasin kirjailla "sponsored by Äiti") ja, mikä ihaninta, ottamaan Tiksun hoitoon! Mä saan nukkua ens yönä!! Oon ollut niin väsynyt taas tänään, et pelkkä silmien auki pitäminen on ollut vaikeeta. Vaikee keskittyä mihinkään ja vaikee ajatella positiivisesti. Hyvän kisafiiliksen sijasta väsyneessä mielessä alkaa pesiä peikko joka pelottelee erilaisilla kauhukuvilla nesteisestä ja turvonneesta kunnosta, olemattomista lihaksista, harmaasta olemuksesta ja kaikesta mahdollisesta.

Tämän illan pyhitän nyt telkun katsomiselle, meen ajoissa petiin ja herään pirteänä Tiedottajan ABC -kurssille :) Aamulenkki tietysti ensin, ja ekaa kertaa ilman kiskovaa koiraa.

---

Ei kommentteja: