perjantai 25. syyskuuta 2009

Outoja yhdistelmiä

Oli ihan tajuton nälkä kun tulin koulusta, eikä ihme, sillä vaikka muutenkin syön nyt tosi vähän, lounas oli tooodella mini. Suunnitelman mukaan pitäis olla 270kcal, mut tais tulla maksimissaan 170kcal.

Kotiin päästyä tein vähän laskelmia, ja suunnitelman kiinni kuromiseen tarvittiin seuaavaa: kaksi munan valkuaista, 4siivua kalkkunaleikettä, 50g raejuustoa, 5g rypsiöljyä ja persikka. Persikkaa en viitsiny munakkaaseen laittaa, mut kaiken muun sotkin pannulla ja söin sitten runsaan suolan kera. Persikka sopi siihen settiin oikeestaan tosi hvyin.

Kaikki ruoka tuntuu nykyään olevan ihan superhyvää! Aamupuuro on ihan sairaan hyvää, keitetyt pakastevihannekset seitin tai kalkkunan kanssa on tosi maukasta, ja maitorahkaakin syön ihan tosi mielelläni jo. Onkohan se sitä, et niihin on tottunu, vaionko koko ajan vaan sen verran nälkä et kaikki maistuu hyvältä? Huvittaa kun luokkakaverit tökkii ruokaansa ja valittelee, ja mä odotan tosi paljon et saan alkaa syömään niitä herkkuruokia joita siellä tarjotaan. Ja niitä sämpylöitä jotka koukuttaa niin et kun menin koulun alussa syömään yhden, en voinu olla seuraavana päivänä ottamatta taas, ja meinas kuulkaa kisadieetti mennä pipariksi HEO:n sämpylöiden takia! Ei oo ihme että viime talvena oli murtovarkaat yllätetty koulun pakastimelta sämpyläpussit kädessä ;)

On tää elämä nykyään niin ruokailusta toiseen elämistä, kuten oon jo ennenkin maininnu. Nytkin odotan et parin tunnin päästä saa taas syödä.. Tarttis keksii jotain mielekästä tekemistä joka veis ajatukset pois ruuasta, mut kun on niin väsy ettei jaksa tehdä mitään. Väsy on vaikka viime yönä sainkin nukkua kun se koira ei ollut herättämässä. Oli aika orpoo lähtee aamulenkille yksin, mut ah, niin ihanaa pyöritellä käsiä ja hölkkäillä niin et kädet heiluu vapaasti tossa vieressä, eikä niin et yhtäkkiä joku vetää ihan täysillä ja joudut kiskomaan takas ja jompi kumpi käsi on koko ajan jännittyneenä siinä flexissä. Oli myös outoo tulla kotiin kun kukaan ei ollut ovella vastassa.. Tähän vois ehkä jopa tottua ;)

Yöllä näin unta et olin kisoissa, mut kisavärejä ei ollut tarpeeks ja jäin ihan hailukan väriseksi. Johtuneekohan siitä, et oon odottanu uutta lähetystä väreistä, jotta vois vähän testailla ennen ku pitää alkaa ihan tosissaan maalailee. Tänään sit onneks sain paketin, eli ei tarvi enää nähdä painajaisia sen takia ;)

Paketissa oli kosteusvoide, itseruskettava voide (ympärivuotiseen käyttöön) ja kolme pulloa Pro Tania. Nyt pitäis riittää. Itse asiassa, jos joltain vielä uupuu värejä, voin myydä pari pulloa..

Se uni jatkui niin, et ajelin taas asuntoautolla. Miks aina stressitilanteissa ajelen jotain isoa autoa? Ne on tosi ahdistavia unia, vaik oon ihan oikeestikin ajanut sitä asuntoautoa eikä se ollut lainkaan niin kamalaa ku unissa. Pitäisköhän mun ajaa joku rekkakortti niin loppuis nää ahdistavat ajelu-unet, ainaki isojen autojen osalta.

nyt taidan nukkuu kyl päikkärit ennen treeniä.. Onneks on perjantai!

---

Ei kommentteja: